Ugodnosti

Ugodnosti 2018-09-04T08:29:36+00:00

Za člane sindikata veljajo trajni popusti pri sledečih ponudnikih:

• 20 % popust pri gotovinskem plačilu v PRODAJALNI RAMAR, Ljubljanska cesta 26, 8000 Novo mesto,
  • 20% popust pri gotovinskem plačilu v PRODAJALNI BLACK JACK, Novi trg 9, 8000 Novo mesto,
  • 15 % popust pri gotovinskem plačilu v TRGOVINI IZID COMPUTERS D.O.O., Novi trg in Trgovska hiša Hedera- Bršljin, 8000 Novo mesto ter drugod po Sloveniji,
  • 10 % popust ne glede na plačilo v PRODAJALNI KORNER, Rozmanova ulica 34, 8000 Novo mesto,
  • 10% popust ne glede na plačilo v PIZZERIJI CHIANTI (NOVLJAN), Novi trg, 8000 Novo mesto,
  • 10% popust ne glede na plačilo v GOSTILNI NOVLJAN, Trg 50, Mirna Peč,
  • 15 % popust ne glede na plačilo v OPTIČNEM CENTRU IVANKA MAUČEC S.P., Novi trg 10, 8000 Novo mesto,
  • EVENTUS D.O.O., Povhova ulica 1, 8000 Novo mesto (5% popust: prenosni in tablični računalniki, 10% popust: avdio in video akustika, 15% popust: veliki gospodinjski aparati, 20% popust: mali gospodinjski aparati – ne glede na vrsto plačila),
  • Ugodnosti pri DELAVSKI HRANILNICI D.D. LJUBLJANA.

Ugodnosti lahko koristite tudi pri naslednjih ponudnikih:

1. Terme Dolenjske Toplice – Wellness center Balnea (Laguna) in notranji hotelski bazen: za Laguna kopanje ali Laguna in notranji hotelski bazen (celodnevno kopanje odrasli) lahko od ponedeljka do četrtka koristite 15 % popusta na redne cene. Od petka do nedelja in praznikih pa lahko koristite 10 % popusta na redne cene,
  2. Terme Šmarješke Toplice- Aqua in zunanji bazen: za Aqua bazene do 3 ure ali Aqua in zunanji bazen (celodnevno kopanje odrasli) lahko od ponedeljka do četrtka koristite 15 % popust na redne cene. Od petka do nedelje in praznikih pa lahko koristite 10% popusta na redne cene,
  3. Talaso Strunjan: za celodnevno kopanje odrasli lahko od ponedeljka do četrtka koristite 15 % popust na redne cene. Od petka do nedelje pa lahko koristite 10 % popusta na redne cene.

Plačilni pogoji: 100 % vrednosti po ceniku plača član naročnika.